<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef till ortopedavdelningen Gävle sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedkliniken i Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Ortopedi är en specialitet på frammarsch. Vi behandlar, opererar och vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett.

Vi söker nu en vårdenhetschef till ortopedavdelningen vid Gävle sjukhus. Det är en mycket dynamisk verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Avdelning 112 är en viktig del av ortopedklinikens verksamhet. Som vårdenhetschef har du ansvar för omvårdnad och kvalitet, medarbetare och arbetsmiljö samt ekonomi. Du leder det dagliga arbetet såväl som enhetens utveckling. Du är en del i klinikens ledning och arbetar strategiskt utifrån ett helhetsperspektiv. Tjänsten ställer stora krav på samverkan inom kliniken och med övriga kliniker.

Chefskapet på avdelningen är delat, en vårdenhetschef för undersköterskor och denna tjänst gäller vårdenhetschef för framförallt sjuksköterskor.

Som vårdenhetschef har du ett mycket viktigt uppdrag - du gör skillnad för klinikens medarbetar och patienter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och driva ortopedkliniken framåt. Du är utbildad sjuksköterska eller har för uppdraget annan adekvat utbildning. Erfarenhet av ortopedi och tidigare chefskap är meriterande. Vi värdesätter också vana av arbete i våra it-system, såsom TimeCare, Personec, Platina med flera.

Uppdraget som vårdenhetschef ställer höga krav på självständighet, tydligt och målinriktat ledarskap, samt god förmåga att tillvarata och utveckla kompetensen bland medarbetarna. Vidare behöver du vara kommunikativ och trivas med högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och förmågan att samarbeta samt att dina personliga egenskaper överensstämmer med Region Gävleborgs värdegrundsord:

Professionalism & ansvar
Respekt & ödmjukhet
Öppenhet & ärlighet

Din viktigaste tillgång är dock ditt engagemang för verksamhetens medarbetare och patienter och att du drivs av att ge ortopedklinikens patienter bästa möjliga vård, idag och imorgon.

Körkort erfordras.

Ansök här