<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.
Du kommer att arbeta i team och mottagningen bemannas av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, arbetsterapeut och medicinska sekreterare.

Psykiatriska mottagningen norra Hälsingland har en gemensam mottagning i Hudiksvall. I Bergsjö och Ljusdal finns filialverksamhet som tillhandahåller specialistpsykiatriska insatser till patienter med långvarig och låg funktionsnivå, så som exempelvis psykosproblematik.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt CS team. Arbetsuppgifterna innebär bland annat medicinuppföljning, samtalsbehandlande insatser, utbildning till patienter och närstående, samverkan med vårdgrannar och telefonrådgivning. Alla medarbetare på mottagningen erbjuds handledning samt goda möjligheter till kompetensutveckling i enlighet med enhetens uppdrag och kompetensutvecklingsplan.

Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom ramen för specialistpsykiatrisk öppenvård. Fokus kommer att vara på den neuropsykiatriska målgruppen enligt nedan beskrivna insatser såsom t ex diagnostik, psykoedukation och CS-uppföljning.
Arbetet kan ske både på mottagning och genom hembesök.
Du förväntas delta i bemanningen av telefonrådgivningen samt i verksamhetens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Leg Sjuksköterska.
Specialistutbildning i psykiatri och bred erfarenhet från psykiatrisk vård är meriterande liksom neuropsykiatrisk kompetens och erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga

Körkort erfordras

Ansök här