<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist i allmänmedicin till Sätra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sätra Din hälsocentral är en medelstor hälsocentral med knappt 40 medarbetare i ett mångkulturellt bostadsområde. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, apotekare och läkarassistenter. Vi arbetar strukturerat med sjukskrivningar i ett nära samarbete med vår rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen men vi ansvarar också för läkarsinsatser i hemsjukvård och särskilt boende.

Vi har tre fastanställda specialister i allmänmedicin, en specialist i allmänmedicin med hyrläkarkontrakt, en erfaren legitimerad läkare samt två ST-läkare.

Vi lägger stor vikt vid utveckling och utbildning på arbetsplatsen.

Hälsocentralen utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av en tjänst hos oss och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Vi ser dig och dina idéer som en tillgång och du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för. Här får du en viktig roll i teamet med möjlighet att utvecklas. Du kommer att möta patienter i alla åldrar med en stor variation av diagnoser.

Arbetet är strukturerat så att du som specialist kan dela med dig av din kunskap till utbildningsläkare på olika nivåer, allt från läkarasistenter, AT-läkare till ST-läkare. Hälsocentralen ansvarar för läkarinsatser på ett vård -och omsorgsboende (VÅBO) med 120 platser, hemsjukvård, gruppboenden samt BVC som ingår i konceptet Familjecentral.

Hos oss får du tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter, bland annat i form av schemalagd fortbildning varje månad anordnad av studierektorer. Varje vecka finns dessutom tid avsatt för kollegial diskussion av patientfall och andra yrkesspecifika frågor samt ett internt utbildningstillfälle.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation som specialist i allmänmedicin och språkkunskaper i svenska på C1-nivå enligt Europarådets nivåskala. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansök här