<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska /sjuksköterska till Andersberg Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Andersberg Din Hälsocentral är en medelstor hälsocentral i ett mångkulturellt bostadsområde. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, familjecentral, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare, och rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen men vi ansvarar också för läkarsinsatser i hemsjukvård och särskilt boende. Vi ser varandra som en tillgång och använder oss av varandras specialkunskap. Vi har patienten i fokus och ett gemensamt mål att tillsammans ge bästa möjliga vård.
Vi utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.
Vi har växtvärk då vårt uppdrag ökat och söker därför Dig som vill vara med att fylla ut kostymen och tillsammans med oss bidra till att vår verksamhet blir ännu bättre.

Arbetsuppgifter

Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på hälsocentralen varierar mellan planerade mottagningsbesök, telefonrådgivning, akuta besök och hembesök.
Vi har även specialist mottagningar så som Diabetes, Astma/kol, Sår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som Distriktsköterska/Leg.sjuksköterska.
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är även meriterande om du är diabetessköterska. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

Ansök här