<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Företagssköterska till Företagshälsan i Region Gävleborg

Hudiksvalls-, Bollnäs-, Gävle-, Ockelbo-, Sandvikens och Ovanåkers kommuner har tillsammans med Region Gävleborg bildat en gemensam Företagshälsa. Vi servar därigenom nästan 25000 anställda i länet. Organisatoriskt finns vi i Region Gävleborg. Vi är idag cirka 35 medarbetare med placeringar i Bollnäs, Hudiksvall, Sandviken och Gävle. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.gdfh.se.

Arbetsuppgifter

Hos oss har Du ett roligt och stimulerande arbete. Förutom traditionella företagssköterskeuppgifter som tex provtagning, vaccinationer och lagstadgade kontroller får du som arbetsmiljökonsult hos oss möjligheten att bidra till ökad arbetsglädje och effektivitet hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter handlar om att på ett konsultativt sätt ge stöd till anställda och chefer, enskilt eller i grupp. Viktiga ingredienser i vårt arbete är helhetssyn och ett konsultativt arbetssätt.

Du bistår våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och ingår i ett multiprofessionellt team. Det förebyggande arbetet innehåller utbildning, information och rådgivning till både anställda och chefer. I arbetsuppgifterna ingår bland annat arbetslivsinriktat rehabiliterings- och arbetsanpassningsarbete, deltagande och genomförande av arbetsförmågebedömningar, bistå i förändring och utformning av olika arbetsmiljöer och arbetsplatser.

Vi erbjuder Dig:
- ett arbete i en framtidsbransch
- intressanta kunder och stora möjligheter till personlig utveckling
- en positiv arbetsmiljö med korta beslutsvägar

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är företagssköterskeutbildning och erfarenhet av att arbeta konsultativt. Det är viktigt att du har ett intresse att arbeta övergripande som arbetsmiljökonsult förutom dina arbetsuppgifter som företagssköterska.

Du tycker om att jobba med både individer och med grupper. Du har kunskap om den offentliga sektorn och dess specifika förhållanden samt erfarenhet av att arbeta inom företagshälsovård.

Vi vill att Du är en person som är flexibel och intresserad av att skapa möjligheter och utveckling tillsammans med andra. En förutsättning för teamarbete är samarbetsförmåga, ödmjukhet och engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Placeringsorten blir enligt överenskommelse Bollnäs eller Hudiksvall, men tjänstgöring kommer också till stor del ske i Söderhamn. Tjänstgöring kan även förekomma vid Företagshälsans andra enheter, vilket innebär resor i tjänsten.

Körkort erfordras.

Ansök här