<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Samordnare - Serviceenheten Gästrikland

Ledning- och verksamhetsstöd innefattar större delen av Region Gävleborgs administrativa resurser och serviceverksamhet. Här finns kvalificerat stöd inom områdena fastighet, lokaler, ekonomi, inköp, HR, utveckling, IT, miljö och säkerhet samt övrig serviceverksamhet. Lednings- och verksamhetsstöds uppdrag bestäms till stor del via överenskommelser med regionstab och divisioner. Vårt uppdrag är att leverera tjänster med rätt innehåll, kvalité och omfattning till Region Gävleborgs samtliga verksamheter.

Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på respekt & ödmjukhet, öppenhet & ärlighet och professionalism & ansvar.

Region Gävleborg erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande arbetsmiljö och med intressanta utmaningar! Hos oss får du arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina kollegor har goda möjligheter för utveckling. Verksamhetsområdet Logistik och Service har ett regionsövergripande ansvar för den interna logistiken och serviceleveransen till och inom akutsjukhus, närsjukhus och hälsocentraler inom Region Gävleborg. Verksamhetsområdet Logistik och Service har cirka 130 medarbetare (exklusive externa leverantörer) fördelat över orterna Gävle, Sandviken, Hudiksvall, Söderhamn och Ljusdal.

Serviceenheten ansvarar för följande:
- Materialhantering och materialpåfyllning i förråd
- Vaktmästeri - Interna transporter (material, läkemedel, post, textilier och avfall)
- Godsmottagning slingbil
- Säng och vagnsförsörjning
- Patienttransporter
- Posthantering
- Vätskevagnspåfyllnad

Region Gävleborg står inför ett spännande arbete benämnt Framtidsbygget där Serviceenheten kommer att har en stor roll. Framtidsbygget är ett byggprogram som syftar till att modernisera och bygga de två akutsjukhusen i Gävle och Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

Serviceenheten har ett tydligt uppdrag att leverera tjänster för att säkerställa en störningsfri vårdproduktion samt frigöra mer vårdtid för vårdpersonalen. Serviceenheten söker nu en Samordnare som är en del av den dagliga styrningen. Samordnaren jobbar mycket nära enhetschefen och kollegor.

Arbetsuppgifterna för Samordnaren är att:
- Vara behjälplig i daglig produktionsplanering
- Personaladministration
- Driva samt delta i förbättringsarbeten
- Bistå vid rekrytering och kompetenshöjning
- Ha samordningsansvar
- Deltar/arbetar i produktionen vid behov

Annonsen omfattar två tjänster:
Samordnare till transportservice, samt samordnare till budservice.

Kvalifikationer

För att trivas i den här rollen ser vi att du är:
- Serviceinriktad
- Strukturerad
- God samarbetsförmåga
- Förmåga att se helheten/ konsekvenstänkande
- God kommunikationsförmåga
- Ledaregenskaper
- God datavana
- B-körkort
- 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Truckkort är meriterande

Ansök här