<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Ortopedkliniken Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedkliniken i Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Ortopedi är en specialitet på frammarsch, ledstjärnan är kvalitet. Vi är den största opererande verksamheten i Region Gävleborg och behandlar, opererar och vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av vårddokumentation och registrering i olika vårdsystem, diagnos- och åtgärdskodning, remisshantering, posthantering samt alla i övrigt förekommande sekreteraruppgifter inom både öppen- och slutenvården. Vidare har medicinska sekreterare hos oss en viktig roll i att arbeta med kvalitetsregister och bevakning att registrering sker i alla system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo. Du är en bra lagarbetare, men har också förmågan att arbeta självständigt. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare och kunskaper i Region Gävleborgs olika vårdsystem som Melior och Elvis.

Ansök här