<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till dialysmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vår dialysmottagning öppnade 2014 i nybyggda, ljusa och öppna lokaler på Hudiksvalls sjukhus. Vi har 14 dialysplatser, varav två är isoleringsrum. Hos oss arbetar sjuksköterskor och undersköterskor daglien. Vi arbetar både självständigt och i team tillsammans med läkare, dietist, fysioterapeut och kurator.

I vårt team är det högt i tak och nära till skratt. Vi har en god sammanhållning och tar hand om varandra.

Arbetsuppgifter

Dialys är ett spännande område som är i ständig utveckling och samspelet mellan medicinsk teknik och omvårdnad är en stor del av vardagen. Vi möter våra patienter flera gånger per vecka och skapar långvariga vårdrelationer där vi försöker arbeta för att patienten ska få största möjliga livskvalitet genom att anpassa dialysbehandlingen efter individens behov.

En patient i dialys kommer vanligtvis till oss för behandling tre gånger varje vecka. Varje behandling tar 4-5 timmar och sker som öppenvård. Till oss kommer patienter med gravt nedsatt njurfunktion, både kroniskt och akut sjuka.

Vi jobbar för att ta tillvara patientens egenvårdsförmåga och delaktighet för att leva ett så gott liv som möjligt med kronisk sjukdom. Hos oss jobbar vi med målinriktade och kvalitetshöjande ansvarsuppgifter som till exempel anemibehandling, tillgång till blodbanan, nutrition och självdialys.

Hos oss får du ca åtta veckors introduktion med erfarna dialyssjuksköterskor. Därefter kan du börja arbeta mer självständigt, men du har alltid en kollega i närheten.

Arbetet på dialysmottagningen är varierande och består av så mycket mer än att bara ge våra patienter dialysbehandling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av dialyssjukvård är meriterande, men inte nödvändig. Du är samarbetsvillig, flexibel och har ett tekniskt intresse. Vi letar efter någon som kan komplettera vårt arbetsteam och fokus kommer att läggas på personlig lämplighet. Om du gillar ett omväxlande, roligt arbete där kompetensutveckling och utvecklingsmöjligheter uppskattas så skicka in din ansökan redan idag.

Om du är intresserad av tjänsten går det bra att höra av sig till vårdenhetschef Camilla Lindblom om du vill veta mer om dialysmottagningen eller eventuellt göra ett studiebesök.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök här