<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till dialysmottagningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Bloddialysmottagningen i Gävle har totalt 26 behandlingsplatser.
Vi har även en Påsdialysmottagning - Njursviktsmottagning samt Njurmottagning. Hos oss arbetar sjuksköterskor med lång erfarenhet av njursjukvård.

Arbetsuppgifter

Till oss kommer patienter med grav njursvikt för Hemodialys. Vi behandlar akut sjuka och kroniskt sjuka patienter. Vi lägger stor vikt vid att utbilda patienterna att bli delaktiga i sin behandling. Patienterna går mellan 3-6 gånger i veckan, 4-5 timmar per behandling.

Vi arbetar även med Hem-dialysverksamhet där vi utbildar patienten att själv sköta sin bloddialys i hemmet.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår enhet . Vi kan erbjuda ett intressant och utvecklande arbete som kombineras med teknisk och njurmedicinsk kunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet i sjuksköterskeyrket. Erfarenhet av dialyssjukvård är meriterade men inte nödvändig. Arbetet är tekniskt inriktat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett proffesionellt ansvar.
Då vi arbetar med patientutbilning och självdialys så ser vi gärna att du trivs med att utbilda andra.

Ansök här