<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kirurgavdelning 112K, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Att arbeta hos oss på Kirurgen ger dig både en bra grund inom sjuksköterskeyrket samt möjlighet att utvecklas inom området Kirurgi, som t.ex. specialistsjuksköterska. Att ha erfarehet från kirugisk vård ses som meriterande erfarehet om du senare vill söka dig till t.ex. akut- eller ambulanssjukvård. På våra kirurgiska avdelningar är vi väldigt måna om att ha vidareutbildade sjuksköterskor inom kirurgi för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Skulle du vara intresserad av att läsa vidare inom kirurgi finns det i Region Gävleborg möjliget till utbildningtjänster som innebär en möjlighet att läsa vidare med bibehållen grundlön.

På Kirurgavdelningarna 111A, KAVA och 112K arbetar vi just nu med utvecklingen av teamarbetet kring patienten, vilket kommer leda till tydligare roller mellan undersköterska och sjuksköterska. Är du ny sjuksköterska? då är detta rätta platsen för dig att fortsätta din utveckling och vi behöver din hjälp att fortsätta utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

På vår avdelning arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i nära samarbete med vårdkoordinatorerna. Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion och du får själv som anställd vara med att påverka dina arbetsider via individuella scheman i TimeCare.

Vi har en dygnet runt verksamhet vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dag och kväll. Vi tillämpar nattavtal med kvoterad arbetstid, som innebär att din arbetstid räknas upp med 1,4. Exempelvis ger ett nattpass på 10 timmar dig möjlighet att tillgodoräkna dig 14 timmar. Vilket ger bättre möjligheter till återhämtning.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat vårat generösa friskvårdbidrag, möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar samt våra utbildningstjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du dessutom en specialistutbildning inom kirurgi så är det meriterande. Likväl ser vi gärna dig som nyexaminerad sjuksköterska ansöka. Det vi ser som viktigast är att du har ett intresse för kirurgisk omvårdnad. Är du dessutom nyexaminerad innebär det ny kunskap, nya tankar och idéer som är värdefulla för vår verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi arbetar just nu med att utveckla vårat teamarbete och tydliggöra rollerna i teamet för undersköterskor och sjuksköterskor. Det krävs därför att du är öppen för förändring och utveckling.

Kom gära in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här