<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Dietister till dietistenheten Gävleborg

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Är du en driven dietist och vill vara med på en utvecklingsresa med patienters nutrition i fokus? Då vill vi ha dig med till nya dietistenheten i Region Gävleborg. Vår vision är att Region Gävleborg ska ha det bästa nutritionsomhändertagandet i landet.

Vi söker nu två dietister som tillsammans får möjligheten att jobba inom främst barnsjukvård i Hudiksvall med nära samarbete med barnkliniken i Gävle. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter som dietist och en stor del av dietistrollen innefattar samverkan tvärprofessionellt inom barnsjukvård samt i enheten. I Hudiksvall har vi ett team med fyra erfarna dietister som du har nära samarbete med. De jobbar mot övriga vårdenheter på sjukhuset. Om önskemål att din placeringsort ska vara Gävle, kan detta ordnas.

Dietistenheten är en relativt ny vårdenhet som startade hösten 2017 och består av 22 dietister. Hela enheten är delad i tre arbetslag, två inom specialistvård på sjukhusen i Gävle och Hudiksvall och ett inom primärvård. Tillsammans med dietisterna vill vi att du ska vara med och bidra i ett långsiktigt utvecklingsarbete för att öka nutritionens själklarhet i vården. Då enheten fortfarande är i sin linda jobbar vi aktivt med att utveckla och skapa nya arbetssätt kopplat till tydliga mål och uppdrag. Detta tror vi kommer skapa värde och förbättra kvalitén för våra patienter och medborgare. Vi värnar om ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder Dig ett arbete nära erfarna kollegor som ger dig handledning efter behov.

Dietistenheten servar primärvård och vårdenheter inom specialistsjukvården som exempelvis stroke-, kirurg-, onkologavdelning och mottagningar m.m. Detta innebär att du i förläggningen har möjlighet att prova på andra inriktningar för att bredda din kompetens och öka motivation.

Skicka in en ansökan så kanske vi får möjlighet att ha dig med i dietistenheten och jobba mot vår vision, det bästa nutritionsomhändertagandet i landet!

Kvalifikationer

Du ska såklart vara legitimerad dietist. Klinisk erfarenhet av barnsjukvård bedömer vi som meriterande. Personliga egenskaper som att vara positiv, innovativ och ha god samarbetsförmåga är av fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Reell kompetens inom förbättringsmodeller för att utveckla enheten ses som ett plus. Men det viktigaste av allt är du är dig själv och att du vill ta gemensamt ansvar för vår gemensamma patient, med nutrition i fokus!

Ansök här