<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist allmänmedicin/ST läkare till HC Baldersnäs-Arbrå-Kilafors

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sedan hösten 2017 arbetar vi med att integrera nuvarande hälsocentraler Arbrå, Bollnäs (Baldersnäs) och Kilafors till en gemensam vårdenhet. Befintliga hälsocentraler integreras utifrån sina lokala förutsättningar och uppdrag i en gemensam vårdenhet.
Ledningsorganisationen består av en vårdenhetschef, en samordnarfunktion på respektive hälsocentral och en medicinskt ledningsansvarig läkare.

Ett stort fokus ligger förnärvarande på att utveckla och stärka de medicinska flödena. Vi ser framförallt att vi kommer fortsätta satsningar som stabiliserar uppdrag mot patientgrupper som Diabetes, Astma-Kol och Hypertoni. Genom att nyttja kompetensen inom befintliga enheter säkerställer vi en mer stabil hälso- och sjukvård inom uppdraget till vår befolkning.

Inom ramen för året har vi arbetat aktivt med såväl arbetsmiljö som rekryteringsinsatser som fallit väl ut. Detta arbete kommer fortgå.


Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss?
Du kan också vara nyfiken att komma till oss som ST läkare då goda utvecklingsmöjligheter och kreativitet finns inom primärvården.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Bollnäsområdet där vi har verksamhet på HC Baldersnäs, Kilafors och Arbrå.
Vi söker dig som vill vara med och bygga nytt, utveckla och som gärna är handledarutbildad.

Vi vill skapa möjlighet för en höjd kvalitet framförallt för våra långtidsjuka där vi ser att ett förbättringsarbete behövs göras för grupper som diabetiker, hypertoni och astma-kol. Flera spännande utvecklingsarbeten finns inom verksamhetsområdet PV Södra Hälsingland

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med övriga yrkeskategorier på arbetsplatsen. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och söker ST-anställning eller är specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Gärna handledarkompetens

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här