<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmänspecialist till Gävle Strand Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du jobba med att hjälpa alla patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha en viktig roll samhället och variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg. Vi är en stor aktör i länet med våra 28 hälsocentraler – alltid nära och tryggt för befolkningen.

I ett av Gävles senaste bostadområden i inre hamnen där Gavleån möter havet, ligger hälsocentralen Gävle Strand. Hälsocentralen ligger i nära anslutning till buss och tågstation för bra pendlingsmöjligheter.

Primärvården i Region Gävleborgs är förnärande med i ett flertal utvecklingsprojekt där Gävle Strand Din hälsocentral är delaktiga tillsammans med övriga hälsocentraler. Detta som ett led i utredningen effektiv vård.

Är du nyfiken på Gävleborg? Att bo här innebär korta avstånd till storstäder i Sverige och i världen i och med närheten till Arlanda. Här har du också bra utbud av mat, nöje och kultur och nära till naturupplevelser i fjäll, skog och skärgård året om för alla åldrar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Gävle och Gävle Strand din hälsocentral. I mars 2020 kommer vi att flytta in i våra nybyggda lokaler tillsammans med utvalda verksamheter från slutenvården. Vi hoppas kunna locka dig till en arbetsplats där vi utvecklar den nya öppenvården med ett integrerat sammarbete med specialistvård. Behöver du pendla? Inga problem då vi finns 300 m från buss/tågcentralen. Lägg till dessutom ett av Gävles absolut finaste havsnära lägen. Låter det intressant tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.

Du som läkare kommer till en arbetsplats där du arbetar tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp.

I arbetsuppgifterna ingår både akut och planerad mottagning, delta i rehabiliteringsarbete i vårt mulitmodala team och handledning av ST-läkare och AT läkare.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här