<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Underläkare till Hofors Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hofors Din Hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi och Hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honnörsord Alltid-Nära-Trygg.

Arbetsuppgifter

Som underläkare i Hofors där det är 30min till närmaste sjukhus så kan allt möjligt dyka upp, du kommer inte att endast ha snuvor, rinnande ögon och nageltrång. Hjärtinfarkter, lungemboli och andra svåra fall kan komma ingåendes på hälsocentralen. Du kommer ställas på spets då och då men jobbet kommer att vara mycket givande.
Gänget på hälsocentralen är framåttänkande, positiva och vill arbeta i grupp. Patienten är vår och inte min.

Ny teknik, nya samarbetspartners och nya arbetssätt är något vi vill åstadkomma. Vill du sköta äldreboende, bvc eller jobba i egen takt anpassat efter dina önskemål så tveka inte att höra av dig!

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation

Körkort erfordras

Ansök här