<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Södertull

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Mottagningen BUP Södertull är specialiserad på diagnostik och utredning av barn och ungdomar som uppvisar psykiatriska symtom. Hit kommer barn och ungdomar som inte tidigare har varit i kontakt med barn- och ungdoms-psykiatrin eller som söker till BUP på nytt efter en tidigare avslutad behandlingskontakt. På mottagningen arbetar psykologer, specialistläkare, socionomer, sjuksköterskor, specialpedagog och skötare samt medicinska sekreterare. Mottagningen består av två team som bedömer och utreder barn upp till 18 års ålder. Patienter utan pågående barnpsykiatrisk kontakt kan komma akut till mottagningen för bedömning av exempelvis suicidrisk.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för vikariat då ordinarie sekreterare kommer att vara barnledig. Kan efter vikariatet finnas möjlighet till en fast anställning då mottagningen inom några år har en pensionnära medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Du arbetar huvudsakligen med medicinsk dokumentation, registrering i vårdsystem, men även med bokning av patienter, telefonhantering i TeleQ samt övriga administrativa uppgifter.
Vi söker dig som är intresserad av ett omväxlande arbete som medicinsk sekreterare. Du är serviceinriktad och positiv med intresse och vilja att vara en del av verksamhetens vårdadministrativa stöd och som uppskattar att arbeta tillsammans med många olika yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av våra administrativa system så som Melior, Elvis och MedSpeech är en fördel.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här