<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vikarierande underläkare till öron-näsa-hals i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På ÖNH-mottagningen/öronoperation i Hudiksvall har vi idag fyra överläkare/specialister och fyra ST- läkare. Vår mottagning är en välutrustad enhet placerad på samma våningsplan som hörcentralen, öronoperation och expeditionsutrymmen. Den operativa verksamheten är förlagd vid vår egna operationsavdelning. Operativt utför vi allt från enklare operationer inom ÖNH till större mjukdelsoperationer, bihålekirurgi och ansiktstraumatologi.
Tack vare att vi är en liten klinik finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och bidra till klinikens utveckling.

Slutenvården bedrivs på vårdplatser inom kirurgi och barnsjukvård. Vår jourberedskap är A med primär- och bakjour måndag till torsdag i Hudiksvall samt helgjour i Gävle. Inom verksamheten finns också Hörcentral, teknisk hörselvård och hörselhabilitering.

Vi söker nu en vikarierande underläkare till vår mottagning. Din huvudsakliga arbetsort blir vid Hudikvalls sjukhus. Viss helgjourstjänstgöring i Gävle förekommer där vi har ett gemensamt helgjouruppdrag för länet.

Vi har en generös utbildningspolicy med såväl intern som extern utbildning. Du kommer att ha en utsedd handledare under vikariatet samt lästid varje vecka. Det finns stora möjligheter att fortsätta som ST-läkare hos oss efter ditt vikariat.

Regionalt samarbetar vi med Akademiska sjukhuset i Uppsala och Universitetssjukhuset i Örebro.

Arbetsuppgifter

Mottagning, dagjour samt operation. Beredskap kväll/natt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med intresse för öron-, näsa- och halssjukdomar. Du är flexibel, har god organisationsförmåga samt gott bemötande. Du har god samarbetsförmåga, är öppen för förändring och utveckling, samt tar ett professionellt ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Språknivå B2 i svenska.

Ansök här