<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till hjärtmottagning och hjärtintensivvårdsavdelning (HIA) Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Kardiologin i Gävle består av kardiologiskt interventionscentrum KIC, HIA, hjärtavdelning och hjärtmottagning.

Arbetsuppgifter

Du Sjuksköterska, som är intresserad av och har hjärtat på det rätta stället så är vi arbetsplatsen för dig. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss bedrivs specialistvård i form av hjärtintensiv akutsjukvård och eftervård med avancerad diagnostik och hjärtövervakning. Hjärtavdelningen och HIA är två separata enheter med 21 respektive 6 vårdplatser som har ett välfungerande samarbete. Vi har också ett nära samarbete med interventionscentrum KIC. Där utför HIA-sjuksköterskor tillsammans med läkare, kranskärlsröntgen samt pacemakeroperationer.

Hjärtsköterskorna på mottagningen arbetar sekundärpreventivt främst med patienter som har haft hjärtinfarkt. De arbetar även med hjärtsviktspatienter och planerar hjärtskolan. Hjärtsjuksköterskorna är också delegerade att dosjustera vissa läkemedel.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och samarbetsförmåga, personlig lämplighet samt att du tar egna initiativ och är positiv till förbättringsarbete. Vana av mottagningsarbete och hjärtsjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i våra patientadministrativa system GEM, Elvis och Svarsdatabasen.

Arbetet kräver goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här