<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Överläkare till röntgen i Hudiksvall och Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Kom gärna på besök!

Arbetsuppgifter

Vi är ett gäng radiologer som söker nya kollegor till främst Hudiksvall och Bollnäs, eftersom några av oss nu väljer att söka nya utmaningar.

Vi har en relativt stor och omväxlande verksamhet med tätt samarbete mellan avdelningarna i Hudiksvall, Bollnäs och Ljusdal.

Sammanlagt gör vi 90 000 us/år med 3 MR, 4 DT, interventionslab, samt UL och röntgen förstås.

I tjänsten i Hudiksvall ingår jour. I Bollnäs är det valfritt. TMC tar för närvarande över jouren från kl 22:00.

Vi är lyhörda för dina personliga önskemål om vilket område du vill arbeta med och fördjupa dej inom, kanske arbeta deltid, eller delvis på distans.

Vi har en generös utbildningspolicy.
Regionens Centrum för forskning och utbildning ger bra möjligheter och stöd vid forskning.

Vi tycker att vi har en bra arbetsplats, med trevliga kollegor, mycket gott samarbete med remittenter, intressanta arbetsuppgifter, hög kvalitet och rimlig arbetsbelastning, goda förutsättningar för att utveckla sej, göra ett bra jobb och ha ett hållbart arbetsliv.

Hör gärna av dej för mer information!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är eller snart blir specialist i radiologi.

Du behöver ha förmågan till att kunna bemöta patienter och anhöriga med respekt och empati. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett bra arbetsklimat.

Som en del av vår verksamhet är det viktigt att agerar utifrån våra och Region Gävleborgs värdeord:

• Professionalism och Ansvar
• Respekt och Ödmjukhet
• Öppenhet och Ärlighet

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansök här