<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till hälsocentralerna i Arbrå, Kilafors eller Baldersnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbrå Din hälsocentral ligger 1,5 mil norr om Bollnäs. På hälsocentralen arbetar 16 medarbetare och flera av dom med lång erfarenhet.

Baldersnäs hälsocentral öppnade 2013 och är en liten hälsocentral, centralt belägen i Bollnäs. På hälsocentralen arbetare 12 medarbetare.

Kilafors hälsocentral är belägen i central Kilafors därav finns bra buss och tågförbindelse i anslutning till hälsocentralen.

Vi vill kunna erbjuda dig en bra introduktion och ett intressant och stimulerande arbete i en väl fungerande arbetsgrupp. Låter det intressant? Hör av dig så berättar vi mer.

Arbetsuppgifter

Vi söker en arbetsterapeut till våra hälsocentraler i Arbrå, Kilafors och Baldersnäs. Som arbetsterapeut på hälsocentralen ska du ansvara för att patienter erhåller bedömning, behandling och förebyggande åtgärder för alla förekommande diagnoser/tillstånd, individuellt eller i grupp, inom det arbetsterapeutiska kompetensområdet. Arbetet bedrivs både i patientens hem och på mottagning.

Hälsocentralerna Arbrå, Baldersnäs och Kilafors har samma vårdenhetschef och arbetar tillsammans utifrån lokala förutsättningar. Här finns möjligheten att arbeta och samverka mellan hälsocentralerna.

Kvalifikationer

Du är utbildad arbetsterapeut och gillar att arbeta i team med andra yrkeskategorier och enskilt. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av neurologi och neurologisk rehabilitering, handrehabilitering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här