<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska till Södertull Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vid Södertull Din hälsocentral är vi cirka 40 medarbetare som arbetar inom mottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi som idag skall omhänderta cirka 8 000 listade patienter. På Södertull Din hälsocentral återfinns enheten Närakuten Gävle, som är en del i den fortsatta utvecklingen av det akuta flödet i Gävle. På närakuten arbetar sjuksköterskor/distriktssköterskor i team tillsammans med läkare. Där sjuksköterskan/distriktssköterskan träffar patienten för en första bedömning och eventuellt åtgärd. Arbetat på närakuten omfattar akuta mottagningsbesök.

I anslutning till hälscentralen finns även dietist, dagrehabiliteringsverksamhet samt en bassäng.

Arbetsuppgifter

Vill du var med från början!
Vi är i behov av flera distriktssköterskor/sjuksköterskor som vill vara med att tillsammans med de distriktssköterskor som idag jobbar på Södertull. Bygga upp en stabil sköterskeverksamhet med fokus på teamarbete. Inom gruppen och med övriga yrkeskategorier.

Är du nytänkare och vill vara med och utforma nya arbetssätt där allas kompetenser och roller tas tillvara? Agerar du utifrån att kvalitet och samarbete ger arbetsglädje och att det leder till nytta för patienten? Då är du rätt person!

Vi söker distriktsköterskor/sjuksköterskor till Södertull din hälsocentral. Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på hälsocentralen varierar mellan planerade mottagningsbesök, telefonrådgivning, akuta besök och hembesök, diabetsmottagning, astma kol mottagning, inkontinensmottagning, blodtryck, sårmottagning och akut verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska.

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här