<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Mikrobiologi, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Klinisk Mikrobiologisk laboratorium är en del av Laboratoriemedicin Gävleborg, och består av 3 olika sektioner; Odling, PCR/Serologi och Substrat
Vi har gemensam provinlämning med Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin, som vi också delar lokaler med. Vi jobbar i nyrenoverade lokaler.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är laborativt arbete med stora möjligheter till självständigt och professionellt arbete, och ett stort eget ansvarstagande. Vi arbetar i team för att på bästa sätt ta tillvara allas kompetens.
Individuella upplärningsplaner görs för all personal, utifrån tidigare erfarenheter.
Du kommer att delta vid upplärning och utbildning av nya medarbetare och studenter.
Laboratoriet har en modern maskinpark och ständiga förbättrings- och utvecklingsprojekt pågår.
Hos oss kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet.
Vi har flera yrkeskategorier: Leg. BMA, läkare, molekylärbiologer, substrattekniker och laboratorieassistenter.
Två doktorander är knutna till laboratoriet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta i utvecklingsprojekt. Meriterande är erfarenhet av klinisk mikrobiologi.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt mikrobiologiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav.
Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper, vi tror att du är en legitimerad biomedicinsk analytiker med stort engagemang, samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och analytisk, har förmågan att kunna arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor och är även intresserad av att bidra till verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbeten. Att du har en professionell attityd och en ödmjuk inställning ser vi som en självklarhet.

Ansök här