<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Dietist till Länsenheten för ätstörningar, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Länsenheten för ätstörningar är en enhet som arbetar med ätstörningar för hela befolkningen i Region Gävleborg, det vill säga både barn, ungdomar och vuxna. Vi har två team, ett för barn- och ungdomar och ett för vuxna. På enheten arbetar förutom dietist, sjuksköterskor, skötare, psykologer, kuratorer, läkare, fysioterapeut och medicinsk sekreterare. Vi är centralt placerade i Gävle (Läkarhuset nära Gävle teater och nära till järnvägsstationen).

Arbetsuppgifter

Du ingår som en del i Länsenheten för ätstörningar, både i barn- och ungdomsteamet och vuxenteamet, där du förväntas bidra med kunskaper inom dietistområdet.
Arbetet består av kostrådgivning individuellt och i grupp för både barn/ungdomar och vuxna. Insatser sker även de gånger vi har inneliggande patienter på barnavdelning och/eller psykiatrisk vårdavdelning. I arbetet ingår även preventivt arbete samt delaktighet i att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist, erfarenhet av ätstörningar och psykiatri är meriterande. Du är van att planera, prioritera och arbeta självständigt. Samtidigt är det viktigt att du vill och kan fungera i teamarbete. Noggrannhet och flexibilitet förutsätts. Du trivs med att arbeta tvärprofessionellt och har bra förmåga att motivera patienter till nutritionsbehandling.

Körkort erfordras

Ansök här