<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare inom ögonsjukdomar till ögonmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Ögon är en länsövergripande verksamhet med mottagning och operation i både Gävle och Hudiksvall. I VO Ögon ingår syncentralen som är en egen enhet placerad i Gävle. Totalt är vi cirka 80 medarbetare.

På ögonmottagningen i Hudiksvall är vi i dag ett 40-tal anställda med kompetens som ögonläkare, ST-läkare, ögonsjuksköterska, ortoptist, allmän sjuksköterska, optiker , undersköterska och medicinska sekreterare. En välutrustad mottagning med modern utrustning och i direkt anslutning till denna, vår operationsavdelning där vi bedriver injektionsbehandlingar, polikliniska operationer, samt kataraktkirurgi.

Till vår mottagning i Hudiksvall söker vi nu en ögonläkare med bred kompetens inom allmän oftalmologi och vana att självständigt handlägga alla typer av ögonsjukdomar. Möjlighet till nischning båda medicinskt och kirurgiskt finns. I vår verksamhet ingår jourarbete kvällar och helger. Att handleda och utbilda nya kollegor ingår även i arbetet.

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete. Handledning och utbildning av kollegor. Jourtjänstgörning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i ögonsjukvård, gärna med några års erfarenhet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga, samt gott bemötande. Du är självgående med god samarbetsförmåga, är öppen för förändring och utveckling, samt tar ett professionellt ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Språknivå B2 i svenska.

Ansök här