<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist allmänmedicin till Hudiksvall Nordanstig hälsocentraler

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Inom verksamhetsområde Primärvård Hudiksvall Nordanstig finns fyra hälsocentraler, Hudiksvall, Delsbo/Friggesund, Bergsjö och Iggesund samt dagrehabilitering, bassäng och dietist. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och BVC. Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det. Vi kan även nås via Mina Vårdkontakter.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmän medicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården Hudiksvall och Nordanstig. Vi söker dig som gärna är handledarutbildad , med möjlighet att handleda nya kollegor. Vi vill skapa möjlighet för en höjd kvalite framförallt för våra långtidsjuka där vi ser att ett förbättringsarbete behövs göras för grupper som diabetiker, hypertoni och astma-kol. Bla kommer ett projekt utifrån etablerade av diabetes centrum startas i samarbete med specialistvården. Ett aktivt utvecklingsarbete pågår kring flera olika patientflöden. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en positiv, engageras och trygg arbetsgrupp. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Gärna handledarkompetens Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: • Professionalism & ansvar • Respekt & ödmjukhet • Öppenhet & ärlighet Körkort erfordras

Ansök här