<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinskt ledningsansvarig till hälsocentralerna Arbrå, Bollnäs och Kilafors

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet. Sedan hösten 2017 arbetar vi med att integrera nuvarande hälsocentraler Arbrå, Bollnäs (Baldersnäs) och Kilafors till en gemensam vårdenhet. Befintliga hälsocentraler integreras utifrån sina lokala förutsättningar och uppdrag i en gemensam vårdenhet. Ledningsorganisationen består av en vårdenhetschef, en samordnarfunktion på respektive hälsocentral, och nu söker vi en medicinsk ledningsansvarig läkare.”

Arbetsuppgifter

Du deltar i det lokala utvecklingsarbete utifrån flöden stöd till vårdenhetschef ingår i ledningsgruppeng, ser till att kritiskt granska och identifiera förbättringsområden och är en viktig del i förändringsarbetet. I strukturerna ingår att •Bidra i rekryteringsprocesser •Utveckla Primärvården i ett framtidsperspektiv då till exempel digitalt nyttjande i olika flöden, task skiftning , beon. Här finns goda erfarenheter inom verksamhetsområdet bla kring teamarbete och sjuksköterskeledd mottagning •Kliniskt arbete finns med som en del och du har handledaregenskaper •Stora egna möjligheter att utforma uppdraget •Du har även här ett arbetsgivarperspektiv Vi söker dig som är intresserad av att vara medicinskt ledningsansvaring för 3 HC i samverkan. Funktionen är ny och du har goda möjligheter att arbeta med kvalité och utveckling Verksamheten arbetar aktivt med olika förbättringsarbeten då det gäller våra mest behövande patientgrupper. Inom verksamhetsområdet finns ett antal spännande utvecklingsprojekt-projekt

Kvalifikationer

Du är läkare/specialist inom allmänmedicin, har erfarenhet av och intresse för arbete med medicinska ledningsfrågor. Har du erfarenhet och utbildning i att handleda ffa ST-läkare är det meriterande. Vi ställer höga krav på personlig lämplighet.

Ansök här