<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist allmänmedicin till hälsocentralerna Hudiksvall och Nordanstig

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet. Inom verksamhetsområde Primärvård Hudiksvall och Nordanstig finns fyra hälsocentraler, Hudiksvall, Delsbo/Friggesund, Bergsjö och Iggesund samt dagrehabilitering, bassäng och dietist. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och BVC. Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det. Vi kan även nås via Mina Vårdkontakter.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmän medicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården Hudiksvall och Nordanstig. Vi söker dig som gärna är handledarutbildad, med möjlighet att handleda nya kollegor. Vi vill skapa möjlighet för en höjd kvalitet framförallt för våra långtidsjuka där vi ser att ett förbättringsarbete behövs göras för grupper som diabetiker, hypertoni och astma-kol. Bland annat kommer ett projekt utifrån etablerade av diabetes centrum startas i samarbete med specialistvården. Ett aktivt utvecklingsarbete pågår kring flera olika patientflöden. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en positiv, engageras och trygg arbetsgrupp. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin. Vi ser gärna att du har handledarkompetens. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: • Professionalism & ansvar • Respekt & ödmjukhet • Öppenhet & ärlighet Körkort erfordras.

Ansök här