<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist allmänmedicin och ST-läkare till hälsocentralerna Arbrå, Baldersnäs och Kilafors

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet. Sedan hösten 2017 arbetar vi med att integrera nuvarande hälsocentraler Arbrå, Bollnäs (Baldersnäs) och Kilafors till en gemensam vårdenhet. Befintliga hälsocentraler integreras utifrån sina lokala förutsättningar och uppdrag i en gemensam vårdenhet. Ledningsorganisationen består av en vårdenhetschef, en samordnarfunktion på respektive hälsocentral och en medicinsk ledningsansvarig läkare. Ett stort fokus ligger förnärvarande att utveckla och stärka de medicinska flödena. Vi ser framförallt att vi kommer att fortsätta satsningar som stabiliserar uppdrag mot patientgrupper som diabetes, astma-kol och hypertoni. Genom att nyttja kompetensen inom befintliga enheter säkerställer vi en mer stabil hälso och sjukvård inom uppdraget till vår befolkning. Inom ramen för året har vi arbetat aktivt med såväl arbetsmiljö som rekryteringsinsatser som fallit väl ut. Detta arbete kommer att fortgå.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmän medicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Du kan också vara nyfiken att komma till oss som ST läkare då goda utvecklingsmöjligheter och kreativitet finns inom primärvården. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Bollnäs området där vi har verksamhet på hälsocentralerna Baldersnäs, Kilafors och Arbrå. Vi söker dig som vill vara med att bygga nytt, utveckla och som gärna är handledarutbildad, med då en möjlighet att handleda nya kollegor. Vi vill skapa möjlighet för en höjd kvalitet framförallt för våra långtidsjuka där vi ser att ett förbättringsarbete behövs göras för grupper som diabetiker, hypertoni och astma-kol. Andra utvecklingsområden är generellt insatser till våra äldre patienter. Flera spännande utvecklingsarbeten finns inom verksamhetsområdet VO Primärvård södra Hälsingland Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation inför en ST-anställning eller är specialist inom allmänmedicin. Vi ser gärna att du har handledarkompetens. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: • Professionalism & ansvar • Respekt & ödmjukhet • Öppenhet & ärlighet Körkort erfordras.

Ansök här