<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Gynekologiska vårdavdelningen och BB söker sjuksköterska

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1100 förlossningar/år från v 32 i graviditeten. Vi har en Obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. BB har åtta platser och är en samvårdsavdelning med Gynekologi som har fyra vårdplatser. Det här är tjänsten för dig som vill jobba på ett trivsamt och mindre sjukhus i vackra Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som sjuksköterska på vår samvårdavdelning BB/Gynavdelning, där vi arbetar med vård av kvinnor och nyfödda barn. Du ansvarar för omvårdnaden av patienterna tillsammans med undersköterska. Vi tillämpar individuellt schema i timecare och med en arbetsvecka på 38,25 timmar, vilket också innebär nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare yrkeserfarenhet är meriterande. Ditt mål är naturligvis att ge de kvinnor och barn som vårdas hos oss den bästa vården och behandlingen. Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: - Professionalism & ansvar - Respekt & ödmjukhet - Öppenhet & ärlighet.

Ansök här