Jobba i Hudiksvall

Haluatko työskennellä pienessä sairaalassa suurella sydämellä? Ruotsalaisen Hudiksvallin sairaalan sydän- ja sisätautien osasto etsii sairaanhoitajia, jotka haluavat kehittyvän ja haastavan työn. Tällä hetkellä etsimme ruotsinkielistä henkilökuntaa, mutta jos olet suomenkielinen ja kiinnostunut: Anna kuulua itsestäsi! 

roger.westerlund@regiongavleborg.se


Do you want to work in a small hospital with a huge heart? The Department of Cardiology and Internal Medicine at Hudiksvalls hospital in Sweden is looking for nurses who wants a developing and at the same time challenging job. Currently we are looking for Swedish-speaking staff, but if you speak another language and you're interested, please contact us: roger.westerlund@regiongavleborg.se


Vill du jobba på det lilla sjukhuset med det stora hjärtat? Hjärt- och medicinavdelningen i Hudiksvall söker sjuksköterskor som vill ha ett utvecklande och utmanade jobb. 

Ta chansen att få en bred erfarenhet och hög medicinsk kunskap! Hör medarbetare berätta mer om sin arbetsplats i filmen nedan:

På sjukhuset i Hudiksvall har vi trivsel och gemenskap, det är en välkomnande och trygg arbetsplats. 

Kontakt

Medicinavdelningen:
Inger Forslin, vårdenhetschef
+4676-849 29 50
inger.forslin@regiongavleborg.se

Hjärtmottagningen:
Anna-Karin Kruse, vårdenhetschef
+4672-454 81 80
anna-karin.kruse@regiongavleborg.se

Om medicinavdelningen

På medicinavdelningen vårdas de flesta patientgrupper med internmedicinska diagnoser, så det finns möjlighet att få en bred erfarenhet och hög medicinsk kunskap. Strokeenheten med tio vårdplatser är en del av avdelningen och du har möjlighet att välja mellan att ha din huvudplacering på vår strokeenhet eller den övriga internmedicinska delen, men kan även välja att rotera.

Vi arbetar med olika ansvarsområden, där du även bedriver utveckling. Du har stora möjligheter att vidareutbilda dig mot våra olika specialiteter, regiongemensam strokekompetensutbildning utifrån nationellt koncept startas upp vår och höst, våra sjuksköterskor erbjuds att delta i utbildningskonceptet AMLS (Advanced Medical Life Support) som bedrivs två gånger per år. Vi bemannar sjuksköterskebaserad strokemottagning och externa stroketeamet med sjuksköterska en dag per vecka. Vi har ett mentorskap för våra nya sjuksköterskor under deras första år på avdelningen.

Vi är ett glatt och omtänksamt gäng som arbetar aktivt med att alla ska trivas och få utvecklas i sin profession, för att kunna ge våra patienter en god vård.

Om hjärtavdelningen och hjärtintensivvårdsavdelningen i Hudiksvall

HIA/Hjärtavdelningen på Hudiksvall sjukhus är en del av verksamhetsområde kardiologi. Enheten har ett samarbete med kardiologiskt interventionscenter i Gävle, hjärtmottagning och fysiologiska laboratoriet i Hudiksvall.

Hjärtavdelningen/HIA har i nuläget 17 vårdplatser. Vi vårdar patienter med olika typer av medicinska sjukdomar, hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och eftervård vid olika typer av hjärtoperationer. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och patientsäkerhet. På avdelningen finns möjlighet till kontinuerlig telemetri- och ischemiövervakning på våra akutsalar. Som nyanställd sjuksköterska börjar du jobba på eftervården där patienter med olika typer av medicinska sjukdomar/hjärtsjukdomar vårdas, där patienterna kan vara övervakade med telemetri. När du blivit mer van som sjuksköterska blir du introducerad på akutsalarna på HIA. Både du som nyutexaminerad och du som erfaren sjuksköterska kan börja på vår hjärtavdelning.

Introduktion och utveckling

Både medicin och hjärtavdelningen har en omfattande, anpassad introduktion både för erfarna och för nyutbildade sjuksköterskor.  Du får en generös introduktion för att du ska känna dig hemma på din nya arbetsplats. Allt eftersom du blir mer erfaren finns möjligheter till utbildning och andra arbetsuppgifter.

Som anställd hos oss har du möjlighet att kompetensutveckla dig inom våra respektive specialiteter, tex hjärt-stroke-lung-diabetes-mag/tarm-blodsjukdomar. Det gäller både kortare kurser samt utbildning till specialistsjuksköterska.

För dig som brinner för utbildning finns en handledarutbildning på Högskolan i Gävle. Efter några år hos oss finns det möjlighet att utbilda dig på magisternivå inom kardiologi.

Välkommen med din ansökan!

Leva, verka och bo i Hudiksvall

Vi vill växa – men på ett sätt som passar Hudiksvall

Hudiksvall är inne i en positiv spiral just nu. Befolkningen ökar, bostäder byggs, företagen anställer, det är stor efterfrågan på mark för etableringar och över huvud taget händer det mycket runt om i kommunen. En ny stadsdel växer fram, drygt 700 bostäder planeras under närmaste 8-10 åren.

Livet är enklare här och upplevelserna är många

Många väljer att vända åter hit efter kortare eller längre strapatser ute i världen. Det talar sitt tydliga språk. Det är ingen drastisk skillnad på att bo på landet eller i stan. Båda delarna är alltid tillgängliga oavsett vad din adress är.

Här finns umgänge och möten som gynnar både kreativitet och professionalism. Vad man söker i livet är högst individuellt och kan variera mycket under en livstid. Vi erbjuder ett enklare liv i en bedårande vacker del av Sverige.

Upplevelserna är obegränsat många och finns runt omkring oss överallt. Eftersom kommunen består av en sådan skön blandning av stad & landsbygd, kust & inland och skog & berg finns här fantastiska möjligheter för upplevelser.

Läs mer om Hudiksvall