Till startsidan

En möjlighet för människor att skapa sin egen livsstil

Mikael Jönsson driver livsstilsbutiken Uncle Frank som inspirerar och erbjuder en möjlighet för människor att skapa sin egen livsstil.

Mikaels upplevelse av Gört den 13 maj är god, även om han saknade fler företagare på plats.

- Jag tycker det var ett bra arrangemang i sin helhet, även om jag gärna hade sett fler företagare på plats under dagen. Visserligen var jag upptagen med att föreläsa om min verksamhet, men det kändes som att det var mycket kommunpolitiker där, säger Mikael.

Responsen han fick efter sina föreläsningar var positiv. 

- Det var en del folk som var nyfikna och sökte upp mig efteråt för att ställa frågor om vad jag gör. Jag tycker också att det är viktigt att få en dialog med publiken när jag står på scenen och det fick jag.

Mikaels medverkan på Gört har bland annat resulterat i en del nya besök i butiken samt fler förfrågningar om att berätta om sin idé.

- Det har varit folk som satt i publiken som kommit till butiken för att kolla, som varit nyfikna. Jag ska medverka på en del mässor och arrangemang framöver, intresset ökade efter min medverkan på Gört. Jag ser det som bra marknadsföring att få vara med och berätta om mig och mitt arbete.

Dela denna sida


Publicerad 2016-07-18
Uppdaterad 2016-07-15
Publicerat av webbredaktionen