Till startsidan

Vardagar 8.00-20.00
Helger 10.00-16.00
presstjanst@

Onsdagar jämna veckor 9.00-12.00 är bemanningen begränsad. Skicka SMS vid brådskade ärende.

Region Gävleborgs presstjänst

Presstjänstens uppgift är att serva media och underlätta deras bevakning av Region Gävleborg.

Presstjänsten kan du kontakta för att komma i kontakt med rätt politiker, chef eller medarbetare eller få snabb tillgång till relevanta uppgifter som behövs för din nyhetsrapportering.

Det är kommunikationsenhetens Sofia Guerrero, Anne Brodin Söderström, Camilla Jansson Wengelin och Kristin Nylander som turas om att bemanna presstjänsten. Välkommen att höra av dig till oss!

Nyheter från Region Gävleborg

Alla nyheter publiceras i nyhetsflödet direkt på startsidan. Där har du även tillgång till ett nyhetsarkiv. Du kan prenumerera på nyheter genom RSS.

Rapportering om olyckor och händelser

Media ska få tillgång till information om de personer som har skadats i större olyckor. Du beställer en patientskaderapport via växeln och får den skickad till din eller din redaktions e-postadress inom två timmar. Du kan även ta del av patientskaderapporterna här

Lex Maria-anmälningar

Vi redovisar alla Lex Maria-anmälningar som görs av Region Gävleborg.

Vanliga kontaktpersoner

De mest efterfrågade kontaktpersonerna finns under Region Gävleborgs samlade kontaktinformation. Kontakta oss på presstjänsten om du inte hittar den du söker.

Kontakta presstjänsten

Vardagar 8.00-20.00