<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist allmänmedicin till Järvsö Din hälsocentral

Välkommen till Järvsö Hälsocentral! Vi söker en läkarkollega som kan hjälpa oss att bibehålla en god vård till våra patienter. Du blir där en viktig del i ett team som jobbar med patienten i fokus. Vi jobbar med korta beslutsvägar och har ett nära samarbete över professiongränserna. Vi är välbemannade med sjuksköterskor, sekreterare och undersköterska så du kan fokuserar på kliniskt arbete och verksamhetsutveckling. I Ljusdals primärvårdsområde har vi tre hälsocentraler. Järvsö, Färila-Los och Ljusdal-Ramsjö hälsocentraler. På Ljusdals HC har vi en dygnet runt öppen jourmottagning bemannad av oss familjeläkare. Vi har även en avdelning med både kommun- och landstingsplatser. Till avdelningen kommer patienter för eftervård, vi kan lägga in direkt på avdelningen och det finns även palliativa platser. Vi har tillgång till arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, psykologer och dietist. Vi har behandlingsbassäng och vi har även ett Livsstilscentrum. Hjärtligt välkommen att arbeta med oss. Att du kan ha trevligt även när du inte arbetar är inga problem i Järvsö! Hälsingland är de blånande bergens landskap, havet finns nära med en vacker skärgård. Mitt i Järvsö finns slalombacken och en av sveriges bästa Bergscykelparker med downhill och annan cykling. Det finns fantastiska områden för längdåkning och långfärdsskridskor. JärvZoo, Ljusnan, paddling, forsränning, viltsafari. Kulturutbudet med musik och teater är stort! Här finns möjligheter till ett rikt fritidsliv!

Arbetsuppgifter

Vi väntar på dig! En positiv, glad och engagerad specialist inom allmänmedicin som längtar efter att träffa oss och våra patienter på Hälso/Vårdcentralen i det vackra Järvsö! Vill Du bli en i vårt team som har haft en stabil bemanning i flera år. Vi känner våra patienter väl och försöker ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet för våra patienter och även för vår egen goda arbetsmiljö. Vi handleder ofta nya kollegor så du är gärna handledarutbildad. Vi bjuder på positiva och engagerade kollegor som är vana att arbeta i team, har korta kontaktvägar och vill det bästa för våra patienter. Välkommen till oss!

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: • Professionalism & ansvar • Respekt & ödmjukhet • Öppenhet & ärlighet

Ansök här