Till startsidan

<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Nu söker vi en detektiv/biomedicinsk analytiker till laboratoriemedicin Hudiksvall

Division Diagnostik har cirka 450 medarbetare inom två verksamhetsområden, bild- och funktionsmedicin och laboratoriemedicin. Vi har verksamhet på flera orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder som både är offentliga och privata ställer höga krav på oss.

Hos oss på laboratoriemedicin Norra Hälsingland arbetar vi tillsammans och nära kunden med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning, lean- och förbättringsloggar. Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och jämställdhetsfrågor. I den enhet där du kommer att arbeta, nämligen vid laboratoriemedicin i Hudiksvall är vi cirka 20 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som biomedicinsk analytiker hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.

Vår verksamhet bedrivs dygnet runt!

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker är du en viktig nyckelperson och kan ses som detektiven i patientens vårdkedja. Du verkar i det lilla, men påverkar stora skeenden för enskilda personer. Dina analyser och bedömningar av mät- och undersökningsresultat utgör en stor del i säkerställandet av att våra patienter får rätt diagnos och behandling.

Vidare arbetar du med att utföra laboratoriemedicinska analyser och provtagningar inom områdena koagulation, hematologi, blodserologi, kemi, provtagning och blodtappning, visst låter det häftigt? Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet, men vår rutinerade personal hjälper dig såklart när du är ny på jobbet.

Du får en gedigen introduktionsutbildning och naturligtvis även möjlighet till kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar.

Kvalifikationer

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en legitimerad biomedicinsk analytiker med stort engagemang, samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och har samtidigt förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor. Att du har en professionell attityd och en ödmjuk inställning ser vi som en självklarhet.

Urval och intervjuer kommer kunna ske löpande. Vi på laboratoriemedicin i Norra Hälsingland välkomnar dig med din ansökan!

Tillsammans driver vi samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid
Lön:
Arbetstid:
Tillträde:Enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser:1

Ansökan

Ansök här
Arbetgivarens referensnummer: RS 2016/232
Senaste ansökningsdatum:2016-04-03

Övrigt

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Kontaktperson(er)

Anna-Lena Blomdahl, Vårdenhetschef
0650-921 86, 0730-25 44 07

Fackliga företrädare

Anna Jonsson, Vårdförbundet
0650-921 90

Publicerad 2011-06-03
Uppdaterad 2016-06-20
Publicerat av webbredaktionen


Publicerad 2011-06-03
Uppdaterad 2016-06-20
Publicerat av webbredaktionen